Családi Nap az Együttnevelésért

Alapítványunk felkérést kapott a „Családi Nap az Együttnevelésért” elnevezésű rendezvényen való részvételre, melynek nagyon nagy örömmel teszünk eleget! A rendezvény fő célja, hogy értékes, élvezhető, informatív programot kínáljon mind a különleges bánásmódban részesülő gyerekek és családjaik, mind a lakosság számára, ezzel felhívva a figyelmet az együttnevelés és az integráció fontosságára. A rendezvény célcsoportja a 3 és 14 év közötti sajátos nevelés igényű és ép gyermekek, illetve hozzátartozóik.

Helyszín: Budapest, Iharos Sándor Margitszigeti Atlétikai Centrum

Időpont: 2014. június 14. (szombat) reggel 9-től est 18 óráig

Az eseményre nagyjából 3-5000 látogatót várnak.

A rendezvényen különböző szakmai és szórakoztató programok is helyet kapnak. A rendezvény helyszínén felállított sátrakban előadásokat hallgathatnak a látogatók, a gyerekeknek pedig különböző sport-, játékprogramokról gondoskodnak a szervezők, melyben nagy szerepet vállal Alapítványunk, az Ovi-Foci Közhasznú Alapítvány is.

Örülnénk, ha a tavalyi nagy sikerű szeptemberben megrendezésre került Családi napunkhoz hasonlóan ezt a napot is Önökkel tölthetnénk, ha pedig tavaly valamiért nem tudtak velünk tartani, most ezt pótolhatják, hiszen Alapítványunk kiemelt figyelmet fordít azon intézményekre, ahol Programunk már megvalósult!

Természetesen a már ismert, Programunkhoz tartozó eszközök  használatával játékos programokon vehetnek részt a gyermekek, mely gyakorlatokat, feladatokat, vetélkedőket a Program képzéséért is felelős Debreceni Honvéd Olasz Focisuli edzői fognak majd levezényelni. Amennyiben sajátos nevelés igényű gyermek is van az óvodában, a nap témájának megfelelően Őket mind Alapítványunk munkatársai, mind pedig a szervezők külön szeretettel várják!

Adott tehát minden ahhoz, hogy egy élményekkel teli, tartalmas és igazán izgalmas napot töltsünk el együtt, melyen való részvételt Alapítványunk természetesen meg is fog hálálni! J

Az idei Családi napunkon való részvételi szándékot kérem 2014. június 6. napjáig (péntek) szíveskedjenek részünkre jelezni az info@ovi-foci.hu e-mail címre az intézmény nevének, valamint a várható létszám megjelölésével.

Várjuk Önöket sok-sok szeretettel!

Amennyiben bármi kérdésük, kérésük lenne, Alapítványunk munkatársai nagyon szívesen állnak rendelkezésükre az alábbi alérhetőségeken:

Tel: +36 70 398 7108 vagy +36 30 421 1688

E-mail: info@ovi-foci.hu