Ovi-Artista

A program célja:

Az RBA országos programjainak az a célkitűzése, hogy már a 3 éves kortól, a 'legfiatalabb' korosztályt is a művészetre, a mozgásra, az egészséges életre és szeretetre nevelje.

A Rippel Brothers Akadémia célja továbbá: a mozgás, a sport, az előadóművészet és más kapcsolódó művészeti ágak megismertetése és megszerettetése kortól és nemtől függetlenül bárkivel. Rendszerünk a minimax képzésétől a alapozón keresztül a haladón át, egészen a MASTERS fokig (OKJ vizsga felkészítés) oktatja a diákokat nemzetközileg elismert tanárok segítségével. Ezért az RBA programja szorosan kapcsolódik az Ovi-Artista Programhoz.

A Rippel Brothers Akadémia (RBA) 2009-ben alakult Rippel Ferenc és Rippel Viktor vezényletével.

Az RBA Akadémia térhódítása elsősorban a Rippel név mögött álló 25 éves tapasztalatnak, a profi oktatásnak és a sok megelégedett leendő ‘artistaművésznek’ köszönhető. Az RBA azóta rendületlen sikereket ér el a mozgásra nevelés terén. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a több mint 100 regisztrált RBA tag. Növendékeinket tudatosan szoktatjuk a nyilvános szereplésekhez, így a Rippel Akadémián elkészült produkciók bemutatására a sorozatos fellépések alkalmával van lehetőség.

Az RBA kapcsolódási pontot talált MOZGÁSMŰVÉSZET és az óvodás szakmai programokkal. Célkitűzéseinek megerősítése és továbbfejlesztése érdekében együttműködési megállapodást kötött az Ovi-Foci Közhasznú Alapítvánnyal, melynek köszönhetően egyedülálló Ovi-Artista Programjával kapcsolódni tud az Alapítvány gondozásában álló Ovi-Sport Programhoz.

Az Ovi-Artista Program elsősorban az Alapítvány rendezvényeit teszi színesebbé. Az Ovi-Artista teljes infrastruktúrával kiköltözik az adott helyszínre (különleges artista eszközökkel) /területigény: 25x25 méter/ ahol az RBA tanárainak, Rippel Feri és Viktor segédletével kipróbálhatják a LEGEXTRÉMEBB „artistáskodást”, akrobatikát, freerunt, minden figyelmet lekötő játékot, az óvodás korú gyermek képességeinek maximális figyelembe vétele mellett.

“Ki ne szeretne híres lenni, bejárni a világot és fellépni a földkerekség legnagyobb színpadain?" – Óvodásaink a Rippel fivéreknek köszönhetően átélhetik az egyéni fellépésben rejlő különlegességeket, mely élmények maradandó emléket okoznak.

A Rippel Brothers Mozgásművészeti Akadémia (RBA) megtanítja az ovisokat arra, hogyan érhetik el a céljaikat, miként valósíthatják meg őket az előadóművészet nyelvén, miként válhatnak valóra az álmaik a színpadon. Egyszóval hogyan tehetnek gyermekeink ismét egy Nagy Lépést Kis Cipőben!

Emellett természetesen nem törpül ez Ovi-Sport Program legfontosabb célkitűzése, mely elsősorban a mozgás megszerettetésére, a játék élvezetére irányul, amely fontos a felnőttkori személyiségjegyek megalapozásában.