A második Nem vagyunk mi kispályások szurkolói pályázat záró rendezvényére a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban került sor, ahol a gimnazisták és általános iskolások mellett több óvodás csoport is képviseltette magát. A rengeteg mozgásos állomás közül, amelyet kipróbálhattak a gyerekek, az Ovi-Sport Alapítványé volt az egyik. Közben pedig a színpadon folyamatosan adták elő a lurkók a produkcióikat, melynek során bemutathatták, hogyan szurkolnak a hazai rendezésű vizes vb-re készülő sportolóinknak.

Az Ovi-Sport Alapítvány is képviseltette magát a Hősök terén megrendezésre kerülő A Magyar Kézilabdázás Napján. A Velünk kerek a világ! program keretein belül mi is csatlakoztunk a kézilabda népszerűsítéséhez!

Már csak egy napot kell várni A Magyar Kézilabdázás Napjára, melynek május 5-én egész nap a Hősök tere ad otthont! A kézilabda- és a strandkézilabda pálya mellett az Ovi-Sport Pálya is várja az érdeklődőket!
 

A mai nappal átadásra került a 200. Ovi-Sport Pálya a Szombathelyi Benczúr Gyula Utcai Óvodában. Igazán örömteli, hogy a vasi megyeszékhelyen értük el ezt a mérföldkövet, ugyanis a város teljes mellszélességgel támogatja a Programunkat: 9 óvodában sikeresen megvalósult már a Programunk, ehhez idén további 3 csatlakozik.

Oldalak