Tájékoztatás az U19-es Labdarúgó Európa Bajnokságról

2014. július 19-31. között Magyarországon kerül megrendezésre az U19-es Labdarúgó Európa Bajnokság, melyen a házigazda jogán a magyar korosztályos válogatott is részt vesz, a nyolcas döntő többi csapata június 20. után válik véglegessé.

A mérkőzések helyszínei:

1. Budapest, Szusza Ferenc Stadion
Mérkőzés napok: július 19. 22. 25. csoportmérkőzések, július 28. elődöntő, július 31. döntő

2. Felcsút, Pancho Aréna
Mérkőzés napok: július 19. 22. 25. csoportmérkőzések, július 28. elődöntő

3. Győr, ETO Park
Mérkőzés napok: július 19. 22. 25. csoportmérkőzések

4. Pápa, Perutz Stadion
Mérkőzés napok: július 22. 25. csoportmérkőzések

A mérkőzések délután és az esti órákban kerülnek megrendezésre, a pontos menetrendről később ad a Magyar Labdarúgó Szövetség tájékoztatást.

A Labdarúgó Európa Bajnokság mérkőzésein folytatódik a Magyar Labdarúgó Szövetség Gyermekszektor-programja, a jegyigénylés pontos menetéről szintén a későbbiekben informálnak bennünket.

Szeretnénk, ha a fociért rajongó gyermekek és fiatalok szurkolóként minél nagyobb számban vennének részt a mérkőzéseken. Ez ugyanis kiváló lehetőség számukra Európa korosztályos elitjét testközelből látni, hiszen ezekből a fiatal labdarúgókból kerülhetnek ki a jövő sztárjai.

Hálásak lennénk, ha a tanév végéig beszélgetnének erről az eseményről a gyerekekkel és rajtuk keresztül értesülhetnek családjaik is. 

További konkrét információkat az EB június 19-ei hivatalos sorsolását követően ad a Magyar Labdarúgó Szövetség, melyről természetesen Alapítványunk azonnal tájékoztatja