A Ficánka Óvoda után keddtől már a Szélkakasosban is a multifunkcionális, több sportág művelésére alkalmas műfüves pályán tölthetik szabadidejüket a gyermekek.

Filóné Ferencz Ibolya, a város polgármestere kiemelte, Bonyhád vezetése szívügyének tekinti a fiatalok megszólítását, egészséges életmódra ösztönzését. Az ehhez szükséges lehetőségek, szükséges feltételek megteremtése – jelen esetben az Ovi-Foci Pálya – alappillérül szolgál ebben a folyamatban. Beszéde végén a polgármester asszony köszönetet mondott mindazoknak, akik szerepet vállaltak a beruházás sikerében.

Különösen nagy áldás ez egy olyan óvodában, ahol egyébként nincs tornaszoba, ezért különösen örülünk a beruházásnak- fogalmazott Horváth Klára, az intézmény vezetője.

Az Ovi-Foci Alapítvány elnöke, dr. Molnár Andrea a célokról beszélt, mely szerint már óvodás korban is fontos a mozgás megszerettetése a gyerekekkel. Ezen kívül gratulált a város vezetésének és egyben köszönetet is mondott, hogy immáron a második pályaátadó ünnepségre kerülhetett sor Bonyhádban.

Az ovisok műsorával gazdagított átadót végül a nemzeti színű szalag átvágása koronázta meg, amellyel szimbolikusan is átadásra került a Völgység fővárosának második Ovi-Foci Pályája!

Fotó: Makovics Kornél, TEOL