Holnap lenne 94 éves az alapítónk, Buzánszky Jenő, melynek alkalmából koszorút helyeztünk el a sírjánál a Szent István-bazilika altemplomában!

Tiszteletét tette dr. Bajkai István országgyűlési képviselő, az Aranycsapat Testület alelnöke, Lomnici Zoltán, az Aranycsapat Testület elnöke, valamint Grosics Gyula és Buzánszky Jenő gyermekei, Grosics Edina (a Testület legújabb tagja) és ifj. Buzánszky Jenő is!

Rúzsa Magdival együtt segíthetünk a vajdasági gyermekeknek

2018. júliusában sikeresen valósítottuk meg az Ovi-Sport Programot az erdélyi Tusnádfürdőn. A Bálványosi Szabadegyetem keretein belül egy héten keresztül kínáltunk játékos, mozgással teli programokat a környék gyerekeinek. Nagy örömünkre idén is segíthetünk a külhoni...

bővebben

Kiírtuk a legújabb “Nemzeti Ovi-Sport Program” pályázatot!

Nyitott /zárt

Újra pályázati lehetőség! Az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány (a továbbiakban: Alapítvány) fennállása óta 8. alkalommal, idén is meghirdeti pályázatát „Nemzeti Ovi-Sport Program” címen. Várjuk szeretettel óvodák, önkormányzatok, egyházak és egyéb fenntartók, intézmények jelentkezését a 2019/2020-as Nemzeti Ovi-Sport Programra!

bővebben

Albánián belül már Elbasanban is jelen van Programunk!

Az Albán Labdarúgó Szövetség, a helyi önkormányzat és a Lorik Cana nevét és mezszámát viselő LC5 Alapítvány támogatásával Tirana után Elbasanban is Kazal Kinderpitch multifunkcionális sportpálya került letelepítésre. Az ünnepségen jelen volt Armand Duka, a szövetség...

bővebben

4 éve hunyt el Buzánszky Jenő

Buzánszky Jenőre, az Aranycsapat négy évvel ezelőtt elhunyt tagjára, Alapítónkra emlékeztünk pénteken az egykori 49-szeres válogatott labdarúgó sírhelyénél, a Szent István-bazilika altemplomában.

bővebben

Jó helyre került a pálya!

A tusnádfürdői program megvalósítása azért is nyújt egyedülálló lehetőséget, mivel az óvoda lurkói mellett a közeli gyermekotthon növendékei is kihasználhatján annak előnyeit! Hajrá Ovi-Sport, hajrá EXIM! Képek kattintás után!  

bővebben

Hivatalosan is átadásra került az Ovi-Sport Pálya!

Az EXIM támogatásával korábban már megvalósulhatott, július 26-án pedig hivatalosan is átadásra került Tusnádfürdő óvodájának Ovi-Sport Pályája, vagy az új márkanevünk alapján a Kazal Kinderpitch. Köszönjük minden támogatónknak!

bővebben

Lejátszotta első mérkőzéseit röplabda csapatunk!

A Magyar Röplabda Szövetség által szervezett Országos Mini Kupa keretein belül - a Manó korosztályban - pályára lépett Alapítványunk első Ovi-Röpi csapata! A nyíregyházi Tündérkert Keleti Óvoda Százszorszép Tagintézményének lurkói becsületesen helytálltak az U10-es...

bővebben

Buzánszky Jenő ma lenne 93 éves!

Dr. Molnár Andrea, az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány elnöke, ifj. Buzánszky Jenő, az alapítói jogok gyakorlója, illetve Lomnici Zoltán, az Aranycsapat Emlékév Testület elnöke közösen helyezett el koszorút Alapítónk sírjánál.

bővebben

Buzánszky Jenő ma lenne 93 éves!

Dr. Molnár Andrea, az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány elnöke, ifj. Buzánszky Jenő, az alapítói jogok gyakorlója, illetve Lomnici Zoltán, az Aranycsapat Emlékév Testület elnöke közösen helyezett el koszorút Alapítónk sírjánál.

bővebben

A kárpátaljai magyarság körébe is eljutott az Ovi-Sport

Nagy örömmel vágtunk neki az útnak, melynek a végén egy régi álom beteljesülése várta Alapítványunkat: Buzánszky Jenő egyik utolsó kívánsága volt, hogy az általa megálmodott Ovi-Sport Program eljusson a határon túli magyarság körébe is. Az első átadóra Munkácson...

bővebben

Új munkatársat keresünk!

Főbb feladatok: Kuratóriumi elnök személyes asszisztenciája, napi munkájának segítése; Kuratóriumi elnök idejének beosztása, megbeszélések egyeztetése; Szükség esetén az elnök belföldi, illetve külföldi üzleti útjainak szervezése, kísérete; Hatékony online jelenlét...

bővebben