A Római városrészi Tagóvoda játszóterének felújítása alkalmából a házigazda, illetve a Duna-parti tagóvoda gyermekei vehettek részt a focikupán, illetve különböző ügyességi versenyek is vártak rájuk, rengeteg jutalommal.

A különféle versenyekkel és bemutatókkal tarkított rendezvényen a támogatóknak köszönhetően több felajánlás is érkezett, Alapítványunk részéről pedig ovi-focis tornazsákokat kaptak a gyermekek. A legügyesebbek jutalmazása sem maradt el, ők érmekkel és kupákkal távozhattak a nap végén.

A városban egyébként jelenleg 2 óvoda rendelkezik Ovi-Foci pályával, azonban június 30-ig további 2 fog elkészülni, amely szintén az Alapítvány, az Önkormányzat és a támogató cégek kiemelkedő együttműködését jelzi. A helyszínen született meg az a fantasztikus ötlet, mely szerint a pályaátadók ősszel kerüljenek megrendezésre egy, a dunaújvárosi óvodák közötti négycsapatos ovi-focis tornával karöltve, hagyományteremtési céllal.

A társasági adókedvezményt felajánló vállalatok pedig szemmel látható eredményét láthatják majd felajánlásaiknak, ami a gyermekmosolyban érhető leginkább tetten.

Kép forrása: Dunaújváros Online.