Együttműködési megállapodást kötött az Ovi-Foci Alapítvány a Rippel Brothers Sport és Mozgásművészeti Akadémia (RBA) két alapítójával. A többszörös világrekorder magyar artistapáros most a legapróbbaknak mutatja meg, mit is jelent a mozgásművészet öröme és szépsége.

Az RBA és az Ovi-Foci Alapítvány közös célja, hogy már óvodás kortól a mozgás örömére és szeretetére nevelje a gyerekeket. A program Ovi-Artista néven jelenik meg az Ovi-Foci Közhasznú Alapítvány gazdag programkínálatában, hiszen a foci mellett a az Ovi-Foci pályák kosárlabdázásra, tenisz és tollasütőzés oktatására is kiválóan alkalmasak.

A programban részt vevő óvodások a Rippel fivérek értő felügyelte mellett próbálhatják ki a legkülönlegesebb artista eszközöket. Az Ovi-Artista nemcsak a gyerekek mozgás, értelmi és érzelmi fejlődésénél hasznos, hanem a nyilvános fellépéseik révén önbizalomra, tudásuk megmutatásának örömére is neveli majd a gyermekeket, már a legkisebb kortól.

Az együttműködés révén elérhetővé válik mind Alapítványunk, mind az RBA közös célja és álma: egészséges, önmagukat és mozgás örömét megtaláló, majd azt megbecsülő fiatalok felnevelése.

A programról részletes információ itt olvasható:

http://www.ovi-foci.hu/Ovi-Artista.html