Az Ovi-Foci Közhasznú Alapítvány az idei évben egészen különleges módon szeretne méltóképpen tisztelegni alapítója, Buzánszky Jenő emléke előtt. A 2017. augusztusában megrendezésre kerülő Debreceni Virágkarneválon az Ovi-Foci Közhasznú Alapítvány külön felvonuló kocsival lesz jelen, melyen a nyertes rajzpályázat kerül megjelenítésre, természetesen virágokkal/virágokból. Igen színes és pompás hangulat várható az idei Virágkarneválon is, mely minden évben egyre több látogatót vonz. Több napon át tartó programokkal várják majd a fesztiválozókat.

Pályázati kiírás:

Fentiek alkalmából rajzpályázatot hirdetünk „Hé, kölök! Nem akarsz játszani?” címmel. A pályázat fő témája a JÁTÉK, nem csak a futball, kérjük, erre fokozottan ügyeljenek! Az elkészült rajzok korosztályonkénti megkülönböztetés nélkül kerülnek értékelésre.

A pályázatra kizárólag az Ovi-Foci, Ovi-Sport Programban résztvevő óvodák gyermekeinek rajzait tudjuk befogadni.

A pályázatok beérkezési határideje 2017. február 24. (péntek).

HOGYAN LEHET PÁLYÁZNI?

  • Papíron, kézzel készített rajzokat fogadunk el (alkalmazható technikák: ceruza, toll, zsírkréta, vízfesték, filctoll vagy ezek ötvözése)
  • A rajz A4-es méretű legyen
  • Gyermekenként kizárólag 1 db pályázatot fogadunk el, óvodánként 10 db-ot
  • A rajz hátoldalán kérjük, tüntessék fel a pályázó nevét, életkorát, az óvoda nevét, óvónő nevét és elérhetőségét (telefonszám és e-mail cím)
  • A rajzok beküldésével a törvényes képviselő beleegyezését adja a pályázaton való részvételre, a pályaművek felhasználására, bemutatására.
  • A győztes pályázó a rajz beküldésével a rajz további felhasználásának jogát az Ovi-Foci Közhasznú Alapítványra ruházza át

HOVA KELL KÜLDENI AZ ELKÉSZÜLT RAJZOKAT?

Az Óvodák a gyerekek által készített rajzokat együttesen küldjék el Alapítványunk részére, intézményenként a legjobb 10 db rajzot várjuk! Kérjük a rajzok sértetlenségére fokozottan ügyeljenek a postázáskor!
Ovi-Foci Közhasznú Alapítvány
1025 Budapest, Szépvölgyi út 52.

A borítékra kérjük, írják rá: „Hé, kölök! Nem akarsz játszani?”

EREDMÉNYHIRDETÉS:

A nyerteseket e-mailen értesítjük 2017. február 28-ig (kedd).

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Ha kérdése merül fel a pályázattal kapcsolatban, az alábbi e-mail címre várjuk levelét:

renata.varhidi@ovi-foci.hu
Kapcsolattartó: Várhidi Renáta