A Fiatal Családosok Klubja szervezésében megvalósuló „Jégmajális 2018 – Szurkoljunk és sportoljunk együtt télen is” rendezvénynek Dunakeszi főtere adott otthont. A családi vetélkedőkkel és ügyességi versenyekkel tarkított program a Dunakeszi VSD Párducok bemutató mérkőzésével kezdődött. A főtéren eközben korfballozni lehetett, illetve a röplabdázást lehetett kipróbálni az Ovi-Sport Alapítvány mobil pályájánál.

Az esemény fővédnöke dr. Tuzson Bence országgyűlési képviselő és parlamenti államtitkár volt, illetve a rendezvényt megtisztelte jelenlétével Dióssi Csaba, Dunakeszi polgármestere, Király Nóra, Újbuda alpolgármestere, a Fiatal Családosok Klubjának elnöke, illetve dr. Molnár Andrea, az Ovi-Sport Alapítvány elnöke. Híres sportolók is kilátogattak szombat délután, köztük Sebestyén Júlia Európa-bajnok műkorcsolyázó (akinek a tanítványai megmutatták a jégen a tudásukat), Vári Attila kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó és Imre Géza kétszeres olimpiai ezüstérmes vívó.

A Családok Éve programsorozat egyik állomását is alkotó Jégmajális nagy lépés volt az Alapítvány életében, mivel a Magyar Röplabda Szövetség által is támogatott Ovi-Röpi Programunk, illetve a hóröplabdázás első éles bevetésének a helyszíne volt, ezúton is köszönjük Orbán-Sebestyén Katának a szakmai segítségét.