Kedves ovi-sportos Óvodák!

Itt a tavasz, egyre több a napsütés, és egyre közelebb a húsvéti nyuszi is, ennek örömére egy kis játékra hívunk Titeket!

Az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány egyedi képeslappal szeretne kedveskedni partnereinek Húsvét alkalmából. Ezzel kapcsolatban rajzpályázatot hirdetünk, a legjobb alkotás pedig felkerül húsvéti online képeslapunkra!

Bírálat: a benyújtott rajzok közül óvodánként 2 db jut tovább facebookos közönségszavazásra, ahol a legtöbb like-ot kapó lesz végül a nyertes!

A beérkező pályaműveket folyamatosan töltjük fel a Facebookra, érdemes tehát minél hamarabb pályázni és követni oldalunkat!

Az elkészült rajzok korosztályonkénti megkülönböztetés nélkül kerülnek értékelésre.

Bármely óvoda pályázhat, de ne felejtsétek, a nevünk már Ovi-Sport Alapítvány!

Nyeremény: a nyuszi hozza, további információk hamarosan.

Beadás: az óvodák a gyerekek által készített rajzokat együttesen küldjék el Alapítványunk részére, intézményenként legfeljebb 10 db-ot tudunk befogadni. Kérjük, a rajzok sértetlenségére fokozottan figyeljetek postázáskor, ne hajtsátok azokat össze!

Postázási cím: Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány; 1025 Budapest, Szépvölgyi út 52.

A pályázatok postán való beérkezésének határideje: 2018. március 26., hétfő.

Eredményhirdetés: legkésőbb 2018. március 28., szerdán.

Kapcsolattartó: Pál Dávid
Ha kérdés merülne fel a pályázattal kapcsolatban, az alábbi e-mail címre várjuk a leveleket: david.pal@ovi-sport.hu.

HOGYAN LEHET PÁLYÁZNI?

– Papíron, kézzel készített rajzokat fogadunk el (alkalmazható technikák: ceruza, toll, zsírkréta, vízfesték, filctoll vagy ezek ötvözése)

– A rajz A4-es méretű legyen

– A rajzon jelenjen meg a sport, sportolás és/vagy a Húsvét valamilyen formában

– Gyermekenként kizárólag 1 db pályázatot fogadunk el, óvodánként legfeljebb 10 db-ot

– A rajz hátoldalán kérjük, tüntessétek fel a pályázó nevét, életkorát, az óvoda nevét, óvónő nevét és elérhetőségét (telefonszám és e-mail cím)

– A rajzok beküldésével a törvényes képviselő beleegyezését adja a pályázaton való részvételre, a pályaművek felhasználására, bemutatására.

– A győztes pályázó a rajz beküldésével a rajz további felhasználásának jogát az Ovi-Sport Közhasznú Alapítványra ruházza át