Szombat délelőtt közös bemelegítéssel kezdődött a hagyományteremtő jelleggel megrendezett, a Magyar Kézilabda Szövetség támogatásával megvalósult I. Ovi-Kézi Kupa sorozat első fordulója. Az Elektromos Sportcsarnokban rendezett játéknapon a gyermekek 8 csapatot alkotva álltak ki a pályára, csapatonként különböző színű pólóban. Összesen 8 különleges állomással készültünk a gyermekeknek, mindegyik csapatnak mindegyiket teljesítenie kellett.

Tóth Tímea 155-szörös válogatott kézilabdázó, az Ovi-Kézi Program képviselője vezetésével a sportszakembergárda (ezúton is köszönet Balogh Beátának, Bodó Zsuzsannának, Megyes Ildikónak és Pécsi Evelinnek) rendkívüli odaadással és odafigyeléssel fordultak a gyerekek felé, akik örömükkel és mosolyukkal hálálták meg a nekik rendezett kézilabda-délelőttöt.

Miután mindenki jól elfáradt, kiosztásra kerültek a jól megérdemelt csomagok a gyerekeknek, mely a hidegcsomagokon kívül többféle ajándékot is tartalmazott, köztük kulacsot és törölközőt is.

Azonban voltak, akiknek ezzel még nem ért véget az aznapi szórakozás: délután a Kruj István Sportcsarnokban renezték a budapesti U7-es kézilabda bajnokság második fordulóját, melyen szintén nagyon ügyesen helytálltak a lurkóink.