Újpesten ez a 14. Ovi-Foci Pálya, ez a szám a legmagasabb az önkormányzatok között, úgyhogy régi ismerősként érkezett Alapítványunk a lila-fehérre díszített óvoda udvarára.

„Ilyenkor, az olimpia évében többet beszélünk a sportról, és ha lehet, még büszkébbek vagyunk sportolóinkra” – mondta köszöntőjében Wintermantel Zsolt. A következőkkel folytatta: „De azt gondolom, hogy az a legfontosabb, hogy vannak olyan személyek, szervezetek, akik mindig szem előtt tartják a sport fontosságát. Ilyen az Ovi-Foci Program is. Óvodás korban a gyerekeknek még lételemük a mozgás, nekünk pedig az a feladatunk, hogy megfelelő körülményeket biztosítsunk nekik”.

Dr. Molnár Andrea, az Ovi-Foci Alapítvány elnöke boldogan hangsúlyozta az újpesti önkormányzattal több éve tartó sikeres együttműködést: „Fontos, komoly partner számunkra Újpest. A kiváló pályázatoknak köszönhetően Újpest minden évben nyert, és a jövőben is virágzó együttműködésre számítunk”.

Az átadó ünnepséget szintén megtisztelte jelenlétével Kóródi Mariann, az Újpesti Polgármesteri Hivatal Ifjúsági, Sport, Művelődési és Oktatási Osztály osztályvezetője.

Összességében egyébként a szerdai átadó volt a 160. az országban, és Újpesten a 14.

Köszönjük Újpest!

Forrás: Újpesti Napló