Örömmel tájékoztatunk Benneteket, hogy az idei évtől kezdve Ovi-Sport Alapítványra változik a nevünk. A hivatalos bejegyzésre még várunk, ugyanakkor ne lepődjetek meg, ha a kommunikációnkban már az új név fog visszaköszönni rátok!

Mindezt az elmúlt időszak pozitív hatásainak köszönhetően éreztük szükségesnek meglépni. Mondhatni már szűknek éreztük a nevünket, „nem fértünk a bőrünkbe”.

A névváltoztatással azt szeretnénk érzékeltetni, hogy a már 6. alkalommal meghirdetésre kerülő „Nemzeti Ovi-Sport Program” közel sem csak a labdarúgásról szól. Mind az állandó fejlesztés alatt álló, multifunkcionális Ovi-Sport Pályák, mind a hozzájuk tartozó eszközkészlet többféle sportág (pl.: kézilabda, labdarúgás, kosárlabda, röplabda, tenisz, tollas stb.) alapjainak elsajátítására alkalmasak.

Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a változtatásnak semmilyen negatív következménye nem lesz sem a már az Ovi-Sport Programban résztvevő óvodáinkra nézve, sem pedig az azt a jövőben megvalósítani tervezők számára. Sőt!