Vasárnap, a tavalyi nagy sikerű Focimajális után, a Vízimajális kapcsán telt meg élettel a Kamaraerdei Ifjúsági Park. A gyerekeken, a szülőkön, a felkészítő tanárokon, óvodapedagógusokon kívül megtisztelte a rendezvényt Dr. Simicskó István honvédelmi miniszter, Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes, Cseh László világbajnok, olimpiai ezüstérmes, Verrasztó Dávid EB-aranyérmes, valamint Bernek Péter világbajnok és Európa-bajnok úszók.

Király Nóra, Újbuda alpolgármestere, az esemény ötletgazdája kiemelte, nagyon fontos, hogy minél korábban megszeressék a sportot a gyerekek, ugyanis így annál nagyobb eséllyel épül majd be az életükbe a rendszeres testmozgás, amely a kiegyensúlyozott élet elengedhetetlen része. Mindez lényegében az Ovi-Sport Alapítvány hitvallása, és éppen ennek okán csatlakoztunk társszervezőnek immáron másodszor a kezdeményezéshez.

A gyerekeket rengeteg mozgásos állomás, mint pl. falmászás, tollaslabda, ugráló vár várta, nálunk pedig négy akadálypályát próbálhatták ki, melyen különböző mozgáskoordináció-fejlesztő játékokkal szórakozhattak.A rendezvény végén pedig senki sem távozott üres kézzel, rengeteg ajándék került kiosztásra.

A színpadon közben folyamatosan adták elő a lurkók produkciójukat, a sportolóink pedig talán pont most kapták meg azt a lelki pluszt, azt a pár millimétert, pár tizedmásodpercet, amely akár a végső győzelmet is jelentheti majd számukra júliusban.

Az ovi-sportos Zuglói Tihany Óvodának, a közönségdíj győztesének gratulálunk, az ő nyereményük, hogy részt vehetnek a vizes világbajnokság egy mérkőzésén vagy futamán.