Kovács Péterné intézményvezető köszöntötte a vendégeket, majd a szeszélyes időjárásra való tekintettel egyből a gyerekek sportbemutatója következett. Az Alapítvány által biztosított eszközöket, illetve a Pályát a Gyomaendrődi Női Kézilabda Egyesület és a Gyomaendrődi Gyermeklabdarúgó Egyesület sportolóinak segítségével fedezhették fel a kicsik. A gyerekek kedves műsorral is kedveskedtek az egybegyűlt vendégeknek.

Dankó Béla országgyűlési képviselő úr sajnos nem tudott jelen lenni az eseményen, de Lehóczkiné Timár Irén alpolgármester asszony felolvasta elküldött kedves gondolatait. Kiemelte a sport testre és lélekre ható pozitív hatásait, és hogy ezt már az óvodások is megtapasztalhatják.

Toldi Balázs polgármester úr megköszönte mindenkinek, aki segített a célok elérésében. Az Alapítvány képviseletében Furka Zsanett elmondta, a gyomaendrődi oviban valósult meg a 230., Békés megye 6. Ovi-Sport Pályája.

Az átadót megtisztelte jelenlétével Pacsika György, a Gyomaendrődi Járási Hivatal vezetője és Dr. Uhrin Anna, Gyomaendrőd jegyzője is.

Köszönjük Gyomaendrőd!