Újabb bács-kiskun megyei óvodában valósult meg az Ovi-Sport! Pénteken Kisszálláson jártunk a 231. pályaátadó ünnepségen. A megyében az ideiek az első programmegvalósítások, a műszaki átadás már mindenhol megtörtént, az ünnepség pedig már csak egy oviban van hátra.

Kispál István, Kisszállás polgármestere örömét fejezte ki, hogy fejlődik a községben a sportélet, és a már megindult fejlesztések mellett ezt mutatja a mostani óvodai fejlesztés is. Az Ovi-Sport Pályán kívül is örülhet az óvoda, ugyanis a játékpark egyébként is megújul hamarosan, a munkálatok már megkezdődtek.

Varga Nándorné intézményvezető szintén üdvözölte az Ovi-Sport Programot, amelyre nagy szükségük volt, különösen mivel elég kicsi tornaszobával rendelkezik az óvoda.

Furka Zsanett, az Alapítvány irodavezetője ismertette a pontos számokat a program kapcsán: a kisszállási a 231., és az 5 idei bács-kiskun megyeiből a 4. átadott Ovi-Sport Pálya.

A beszédek után a gyerekek a pedagógusok közreműködésével fantasztikus kézilabda bemutatót tartottak a pályán, ezúton is köszönjük a Magyar Kézilabda Szövetség támogatását!